A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великовисторопська гімназія з дошкільним відділенням та початковою школою Лебединської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

"Новорічне саше " - творчий проект вихованців гуртка " Бісероплетіння ".

"Новорічне саше " - творчий проект вихованців гуртка " Бісероплетіння ". До новорічних свят гуртківці виготовили ароматичні мішечки, які оздобили малюнками з бісеру. Таке саше придасть затишку в будь-який будинок та створить святковий настрій. ????????????

21:56 18.12.2019

участь у конкурсі "Фінансова грамотність"

З метою підвищення фінансової свідомості громадян і покращення рівня знань з фінансової грамотності учні 9 класу Великовисторопського НВК взяли участь у конкурсі "Фінансова грамотність" на освітній платформі "На урок".

11:27 12.12.2019

Участь у Міжнародному інтерактивному учнівському природничому конкурсі “КОЛОСОК”

Вже стало традицією, для учнів Великовисторопського НВК брати участь у Міжнародному інтерактивному учнівському природничому конкурсі “КОЛОСОК”. 28 листопада 2019 року тридцять учнів з 1 по 8 клас, на чолі з вчителем біології, виконували веселі завдання конкурсу "КОЛОСОК смішний". Чекаємо на результати!

16:09 30.11.2019

мітинг-реквієм до Дня пам’яті жертв голодомору та політичних репресійітинг-реквієм до Дня пам’яті жертв голодомору та політичних репресій

 22 листопада, відбувся мітинг-реквієм до Дня пам’яті жертв голодомору та політичних репресій, за участі учнів НВК . Свічу на знак пам’яті про людей, які загинули в 1932 – 1933 роках запалили представники сільської ради , установ та організацій села , а також його мешканці та колектив НВК . Під час мітингу відслужили панахиду за спокій душ, замучених голодомором. Присутні вшанували пам’ять про загиблих від мору голодом хвилиною мовчання. До пам’ятного знаку репресованим, поклали квіти та колоски пшениці.  Сьогодні нашим моральним обов’язком є забезпечення належного вшанування жертв, постраждалих від голодоморів і репресій. Ми повинні докласти всіх зусиль, щоб наше майбутнє покоління завжди пам’ятало і ніколи не забувало цих страшних уроків історії, сприяти глибокому усвідомленню громадянами причин та наслідків геноциду Українського народу, з метою недопущення повторення в майбутньому масштабних проявів насильства над людьми.

16:00 22.11.2019

Розважальне шоу "Діти проти вчителів "

В нашому закладі відбулося розважальне шоу "Діти проти вчителів ". У цікавому протистоянні, з восьми конкурсів, позмагалися команда учнів 9 класу "По лікоть в крейді " та вчителів "На урок ".  Усі учасники отримали море позитивних емоцій, а перемогу здобула команда дітей

16:00 15.11.2019

Районні змагання з міні футболу на приз «Шкіряний м’яч»

Районні змагання з міні футболу на приз «Шкіряний м’яч» 25 жовтня в с. Михайлівка на спортивному майданчику зі штучним покриттям відбулися районні змагання з міні футболу серед юнаків 2007 – 2008 р.н. на приз «Шкіряний м’яч». В змаганнях прийняли участь вісім команд закладів загальної середньої освіти Лебединського району.  Команда Великовисторопського НВК вперше прийняла участь у цих змаганнях.

18:09 25.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора