A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великовисторопська гімназія з дошкільним відділенням та початковою школою Лебединської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Про відзначення Дня захисника України

Учні Великовисторопського НВК привітали односельчан - учасників АТО і ООС з Днем захисника України. Спеціально до цього свята напередодні власноруч виготовили вітальні листівки. Користуючись нагодою також хочеться привітати всіх чоловіків, які є нашою опорою кожного дня. А також хлопчиків - наших майбутніх захисників.

12:59 15.10.2019

Тиждень протидії булінгу

Чи відомо Вам, що, відповідно до даних дослідження UNICEF, в Україні у 2017 році 67% дітей стикалися з булінгом в тих чи інших його проявах (були жертвою чи свідком). У лютому 2019 року було винесено перше судове рішення за фактом цькування у школі. Вже станом на початок серпня судами у 92 справах було винесено рішення про накладення стягнення, 47 справ відправлено на доопрацювання до органів поліції, а ще 36 – закрито у зв’язку з відсутністю складу правопорушення або спливу строку притягнення до відповідальності.

15:02 17.09.2019

#День_вишиванки

#День_вишиванки Сьогодні у третій четвер травня українці та друзі України в усьому світі відзначають День вишиванки – одне з найбільш самобутніх свят, присвячених розквіту української культури. За традицією, в цей день всі охочі приходять на роботу або навчання у самому пізнаваному елементі українського костюма – у вишиванці. Великовисторопський НВК теж не відстає від цієї традиції. Учні, вчителі, вихователі та вихованці ДНЗ, деякі працівники школи охоче взяли участь у флешмобі: "Вишиванка-наш оберіг".

15:51 16.05.2019

Тиждень ЦЗ

У Великовисторопському НВК пройшов тиждень ЦЗ. У закладі були проведені такі заходи: тренувальна евакуація з приміщення школи (відповідальна за ЦЗ Адюкова Т.О.), виховні години по класах (класні керівники), майстерклас з користування вогнегасником (Іващенко С.В.), гра-квест з ЦЗ (Лобанова О.В., Азарова Г.О. - експерт з першої домедичної допомоги, Щербань Н.В. - експерт із знаків пожежної безпеки, Шульга М.П. - експерт з НС). Метою проведених заходів було сприяти формуванню в дітей комплексу навиків і вмінь діяти індивідуально та колективно у будь-яких екстремальних ситуаціях; розвивати фізичні показники, загартованість; стимулювати розвиток витривалості, мужності, рішучості, кмітливості; формувати в дітей навики орієнтування в повсякденному житті, під час надзвичайних ситуацій, що спричинені техногенними, природними катастрофами. Перевірити якість засвоєння учнями знань, набутих умінь та навичок із цивільного захисту. Формувати вміння спостерігати, аналізувати, робити висновки; правильно й критично оцінювати свою поведінку в надзвичайній ситуації, а також вчинки товаришів, знаходити правильне рішення.

15:51 16.05.2019

#dzhnra_2019 Участь команди "ВІДВАГА " Великовисторопського НВК у ІІ етапі (обласному ) військово-патріотичної гри "Сокіл " Джура.

На обласному етапі команда представляла Лебединський район і взяла активну участь у всіх випробуваннях гри. І не дивлячись на те, що з 23-х команд-учасників наша команда "ВІДВАГА " були наймолодшими вони гідно пройшли усі змагання гри. Хочеться висловити велику подяку учасникам команди (рою): Циганок Раді - ройова, Облаушко Максиму - хорунжий рою, Шаповалу Миколі, Корнієнку Владиславу, Григоровському Ярославу, Чухті Станіславу, Штиб Дар'ї, Зінченко Аліні. Також висловлюю подяку батькам учасників команди і всім хто нас підтримував та допоміг зі спорядженням , а також водієві Гринцівського НВК - Сергію Васильовичу. До змагань команду готували та супроводжували на всіх етапах Лобанова О.В .- керівник команди та Азарова Г. О. - заступник керівника, Іващенко С. В. - директор НВК.

11:20 15.05.2019

"Яблунька випускника - 2019"

Випускники  Великовисторопського НВК вирішили своїми саджанцями висадити Яблуневу Алею біля рідної Альма матер. Сказано – зроблено. І от шість копаних ямок, за кількістю цьогорічних випускників. Дівчата надихають – хлопці копають.Молоденькі яблуньки, висадженні випускниками  у рамках акції Аграрної партії «Дерево випускника».

12:25 03.05.2019

 Участь команди Великовисторопського НВК у змаганнях з легкоатлетичного чотириборства.

 Участь команди Великовисторопського НВК у змаганнях з легкоатлетичного чотириборства. Команду представляли такі учні: Закірко Таня, Мамайко Катя, Григоровський Ярослав, Павлов Ярослав. Команду до участі в змаганнях підготували Лобанова О.В та Іващенко С. В. Чекаємо на результати змагання.

21:02 24.04.2019

Перемога у в командному заліку у І районному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Перемога у в командному заліку у І районному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») команди «Відвага» В.Висторопського НВК. У заході взяли участь 13 шкіл району.  Найкращими команда показала себе в інтелектуальному конкурсі «Відун», "Конкурс козацької пісні",   у змаганні «Впоряд» зайняли почесне ІІ місце .  Переможці конкурсів і змагань були нагороджені почесними грамотами відділу освіти Лебединської райдержадміністрації.     

21:02 15.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора