A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великовисторопська гімназія з дошкільним відділенням та початковою школою Лебединської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

01 грудня на базі Будильського НВК було проведено ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад. Від Великовисторопського НВК брала участ учениця 9 класу Мустива Аліна і зайняла І місце серед обслуговуючих видів праці. Ученицю до олімпіади підготувала вчитель трудового навчання Лобанова О.В.

17:48 10.12.2018

Пограли в краєзнавче лото "Козацька спадщина Сумщини"

З метою є виховання в учнівської молоді шанобливого ставлення до звитяжної боротьби українського козацтва, розширення знань дітей щодо історії козацтва, ознайомлення з бойовими традиціями та героїчними сторінками історії українського народу, його військових формувань, з учнями 8-9 класів було проведено турнір з краєзнавчого лото "Козацька спадщина Сумщини"

12:27 27.11.2018

Школярі вшанували пам’ять жертв Голодоморів

22 листопада селищною радою було проведено захід, що до вшанування жертв Голодомору. Учні і вчителі Великовисторопського НВК теж взяли участь в проведенні цього заходу. На вшанування пам’яті загиблих, відбулась хвилина мовчання, а також учасники заходу долучились до акції «Запали свічку».

12:17 22.11.2018

Участь в інформатичному конкурсі "Бобер"

11-13 листопада проходив міжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерної грамотності «Бобер-2018», який проводиться з метою підвищення ІКТ-компетентності дітей в якому прийняли участь і учні Великовисторопського НВК. Всього в конкурсі взяло участь 12 учнів: дев'ять учнів початкових класів і троє з середньої ланки.

14:00 19.11.2018

Halloween party

8 жовтня у закладі відбувся вечір відпочинку для старшокласників "Halloween party". Учні  ознайомилися з культурою та традиціями англомовних країн, втілювали на собі незвичайні образи, та позмагатися між класами. Переможцями конкурсної програми стали представники 6 класу Адюков Артур та Закірко Тетяна.

09:39 08.11.2018

Засідання учнівського самоврядування

2 листопада відбулося засідання учнівського самоврядування темою якого була : "Підготовка до вечору відпочинку для старшокласників "Осінній бал".

11:28 02.11.2018

"Пілігрим" знову у Великовисторопському НВК

19 жовтня до нашого навчального закладу в котре завітав ляльковий театр «Пілігрим».Учні НВК переглянули лялькову виставу «Притча про милосердя», яку підготували вихованці лялькового театру .

15:09 19.10.2018

#СтопБулінг

ЗНАЙ: ТИ НЕ ОДИН! РАЗОМ ПОДОЛАЄМО БУЛІНГ!

09:44 12.09.2018

«Я МАЮ ПРАВО!»: ЗНАТИ З ДИТИНСТВА

Для всіх і кожного, незалежно від віку, важливими є поняття «право». Саме тому Міністерство юстиції України здійснює велику правопросвітницьку роботу, об’єднану у проект «Я МАЮ ПРАВО!». У ньому – кілька напрямів, усі вони важливі, адже навчають, як захистити свої права. Важливо, що серед іншого, держава не забула і про найменших громадян, яким з дитинства варто знати основу основ про права. Отож, вивчайте і знайте, щоб Україна міцніла правом, а ви виростали достойним поколінням: успішним, сильним, патріотичним.

09:44 12.09.2018

День Святого Валентина

14 лютого в закладі відбувся вечір відпочинку присвячений Дню Святого Валентина "Пан та Панна". Вечір пройшов у вигляді конкурсно-розважальної програми, де змагалися пари 5-9 класів за звання кращої. Перемогу здобула пара від 6 класу - Кучаренко Артем та Мамайко Катерина. Друге місце зайняла пара від 5 класу - Мустивий Віталій та Кузьмін Катерина. І третє місце посіла пара від 7 класу - Корнієнко Влад та Даценко Крістіна. Також в конкурсі брали участь пара 8-го класу - Куст Андрій і Великоіваненко Даша, та пара 9-го класу - Вердибоженко Анатолій і Кошовець Ганна.

16:12 27.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора