A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великовисторопська гімназія з дошкільним відділенням та початковою школою Лебединської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

1 лютого - Всесвітній день читання вголос.

1 лютого проводять Всесвітній день читання вголос. Цей день, присвячений силі грамотності та тієї радості, яка виникає, коли ми розповідаємо вголос історії в сім'ї, класі і суспільстві. Учні 1 класу роблять перші кроки в умінні читати вголос, а допомагає їм у цьому перша книга - Буквар.

12:05 01.02.2021

День пам'яті Героїв битви під Крутами

Днями Україна вшановувала пам'ять Героїв битви під Крутами. Крути – одна з трагічних і водночас легендарних сторінок в історії українських визвольних змагань 1917-1921 років.  З цього приводу вчитель історії Олена Ковтун, провела уроки памяті “Подвиг героїв Крут: подвиг через століття” серед учнів старших класів.  А редколегії випустили стінівки до памятної дати.

20:43 31.01.2021

Всеукраїнський конкурс "Зимова казка"

Вихованки та керівник гуртка "Бісероплетіння" Лебединського центру позашкільної освіти, учениці Великовисторопського НВК взяли участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі декоративно-ужиткового мистецтва "Зимова казка". Результати конкурсу такі: Закірко Тетяна - Гран-прі конкурсу, Мамайко Катерина- І місце, Лобанова Ольга- І місце.

10:09 28.01.2021

Заходи до 87-их роковин Голодомору в Україні

28 листопада, у четверту суботу місяця в Україні вшановують День пам'яті жертв голодоморів. До 87-их роковин Голодомору в Україні  у Великовисторопському НВК  проведено виховні години по класах. Також залучено учнів школи до вшанування пам'яті жертв Голодомору виконавчим комітетом села біля пам’ятного хреста.   Нашим спільним обов'язком є гідне вшанування вбитих голодом жертв комуністичного режиму, а також розповісти про причини, наслідки Голодомору та спротив злочинній політиці тоталітарного режиму. Цьогорічні вшанування відбуваються в особливих умовах. Людським життям загрожує пандемія коронавірусної хвороби. Запроваджені карантинні заходи вносять обмеження у проведення масових меморіальних заходів. Але ця обставина не може перешкодити гідному вшануванню пам'яті жертв Голодомору.Кожен в Україні може долучитися до збереження пам’яті та правди про Голодомор: - запалити свічку у вікні своєї домівки чи біля пам’ятного хреста або меморіалу у День пам'яті жертв голодоморів; - записати свідчення від родичів-очевидців Голодомору та передати їх до музею (місцевого, краєзнавчого музею); - віднайти старі світлини рідних людей; - передати до музею артефакти 1920-30-х років (сорочки, рушники, предмети побуту, тощо). Українців закликають долучитися до акції “Запали Свічку пам'яті”: 28 листопада, о 16:00 засвітити свічку і залишити її на підвіконні в пам'ять про мільйони замучених голодом українців.

20:41 27.11.2020

День толерантності

День толерантності пройшов у 2 класі. Діти створили "Квітку гідності та милосердя", переглянули мультфільм, презентували емблему "Будемо толерантними"

10:02 16.11.2020

Відкритий урок біології у 7 класі

Особливе місце в удосконаленні навчально процесу і підвищення  педагогічної майстерності молодого вчителя займають  відкриті уроки. Сьгодні вчитель біології Азарова Ганна Олександрівна провела відкритий урок з біології у 7 класі з теми: Різноманітність комах. Практична робота 1 "Виявлення прикладів пристосувань до способу життя у комах".

22:21 10.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора