A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великовисторопська гімназія з дошкільним відділенням та початковою школою Лебединської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Участь в акції «Майбутнє лісу у твоїх руках»

03 квітня 2019 року у межах Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» учні 7 та 8 класу взяли участь в урочистостях присвячених трудовій акції «Паросток майбутнього» в місті Лебедин. Після заходу під керівництвом вчителя біології Азарової Ганни Олександрівни учні взяли участь у прибиранні сміття на території Великовисторопського лісгоспу. І власним прикладом показали, що необхідно шанобливо ставитись до природи. Тож, озброївшись пакетами для сміття, рукавичками та іншим інвентарем для прибирання, учні кілька годин активно прибирали узбіччя доріг від побутових відходів та територію поблизу лісгоспу від несанкціонованих сміттєзвалищ. Як говорить народна мудрість: «Чисто там, де не смітять». Тож лише спільними силами, коли кожен відвідуючи чи відпочиваючи в лісі почне прибирати після себе буде чисто.

18:51 04.04.2019

Майстер клас з бісероплетіння для Маловисторопського НВК

Наші талановиті вихованці гуртка "Бісероплетіння" не тільки створюють неповторні аксесуари власними руками. а вже й навчають друзів. "Хвиля талантів" уже докотилася й до Великовисторопського НВК. До них завітали друзі з Маловисторопського НВК, щоб навчитися азам бісероплетііння. Діти виготовляли браслети у техніці бісерного ткацтва. Кожна учасниця майстер класу виготовила свій індивідуальний, яскравий браслет та отримала не менш яскраві емоції. Майстер клас провела керівник гуртка «Бісероплетіння» районного будинку дитячої та юнацької творчості - Лобанова О.В. разом із своїми ученицями Закірко Тетяною та Кузьмін Катериною.

18:16 04.04.2019

Подорож в Країну Пожежної Безпеки

Вихователь Оноха О.В. провела відкрите заняття в старшій групі ДНЗ "Зірочка": «Подорож в Країну Пожежної Безпеки». Метою якого було поглиблювати знання вихованців ДНЗ з пожежної справи; з’ясувати причини виникнення пожеж; продовжувати ознайомлення вихованців із правилами протипожежної безпеки; розвивати логічне мислення дітей, вчити робити висновки; виховувати повагу та інтерес до професії пожежника, свідоме ставлення до власної безпеки та безпеки оточуючих.

18:24 21.03.2019

Участь в конкурсі творчо обдарованої молоді "Чарівні барви Лебединщини"

15 березня в Лебединському РБДЮТ відбувся конкурс творчо обдарованої молоді "Чарівні барви Лебединщини" . Наш заклад представляли вихованки гуртка "Бісероплетіння " : Закірко Таня, Кузьмін Катя, Мамайко Катя, Хілько Каміла. В номінації "бісероплетіння " дівчата зайняли І-ші місця. Пишаюся моїми ученицями! До конкурсу дівчат підготувала я (Лобанова О. В.)

15:06 20.03.2019

Святкування 8 Березня в ДНЗ

В переддень 8 Березня, чудовий весняний настрій подарували нам маленькі зірочки - вихованці старшої групи ДНЗ. Підготували свято з малечею: Оноха О.В. - вихователь ДНЗ, Шишко А.І. - музичний керівник, Дубовик К.О. - помічник вихователя.  

09:29 08.03.2019

Вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні

З метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року) у Великовисторопському НВК було проведено такі заходи:

17:08 20.02.2019

День Святого Валентина у Великовисторопському НВК

В День Святого Валентина у Великовисторопському НВК відбувся святковий захід ''Хто зверху '' (змагання між командами хлопців і дівчат ). У захоплюючому протистоянні перемогу здобула команда хлопців з рахунком 11 - 9 .

17:01 14.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора