A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великовисторопська гімназія з дошкільним відділенням та початковою школою Лебединської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Навчальна евакуація в закладі.

З метою навчання діям у разі виникнення надзвичайної ситуації сьогодні у закладі відбулася показова навчальна евакуація на випадок пожежі, чи інших надзвичайнихситуацій. Після включення звукового оповіщення, яке сповістило працівників й учнів школи про виникнення надзвичайної ситуації та про початок екстреної евакуації з будівлі школи, учні у супроводі вчителів організовано пересувалися до евакуаційних виходів, а далі – до спеціально визначеного місця, шкільного майданчика, на якому шикувалися по класах. Педагоги терміново провели перекличку за класними журналами й повідомили відповідального за ЦО навчального закладу про кількість евакуйованих дітей. За 4 хвилини евакуювалися всі присутні в школі.

13:41 17.02.2022

День єднання

Щороку 16 лютого в Україні на державному рівні відзначатимуть нове державне свято — День єднання. Відповідний Указ № 53/2022 опублікований на сайті глави держави. Наш заклад теж доєднався до відзначення цього дня.

10:23 16.02.2022

Превентивне виховання на уроках англійської мови

Превентивне виховання - основний наскрізний напрямок в навчально-виховній роботі Великовисторопського ЗЗСО. Тож під час уроків англійської мови діти вчаться свідомо відноситися до здорового способу життя та впроваджувати основні правила, щоб бути здоровим.

10:53 05.02.2022

Тиждень доброчесності.

На цьому тижні був проведений виховний захід для учнів 3-4 класів на тему: "Доброчесність і справедливість - дорожчі за золото". Діти розширили свій кругозір,обговорили життєві ситуації, склали правила чесної поведінки учнів класу і виготовили " Квітку Доброчесності".

18:19 03.02.2022

Визначні дати січня

22 січня Україна відзначала День Соборності. 29 січня ми вшановували юних героїв, полеглих під Крутами в боротьбі за становлення вільної України. Такі історичні події мають великий потенціал у справі патріотичного виховання молодих українців. 

23:11 29.01.2022

День Соборності України

"Любіть Україну, як сонце, любіть, як вітер, і трави, і води… В годину щасливу і в радості мить, любіть у годину негоди..." (Володимир Сосюра)

23:15 21.01.2022

Міжнародний День сніговиків

Милий сніговичок не такий вже й простий персонаж, адже у нього є навіть своє власне свято. В багатьох країнах 18 січня святкують Всесвітній день сніговика. Така чудова ідея прийшла в голову німецькому колекціонеру Корнеліусу Гретцу, який ще будучи юнаком, почав збирати зображення сніговиків. У 2008 році він увійшов зі своєю колекцією в книгу рекордів Гіннеса! У нього більше трьох тисяч експонатів! І все це – Сніговики! Доєдналися цьогоріч до цього свята і учні 1 класу, виготовивши сніговиків у техніці паперопластика.

19:24 18.01.2022

Увага! Батьки!

Шановні батьки, дослухайтесь до порад рятувальників. Повірте, виконання елементарних правил, зробить дозвілля Вашої дитини безпечним.

09:31 24.12.2021

Перемога у Міжнародному конкурсі мистецтв

Перемога у Міжнародному конкурсі мистецтв. Вихованка гуртка "Бісероплетіння" Закірко Тетяна стала лауреатом І ступеня у Міжнародному конкурсі мистецтв "Талантія".

10:14 13.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора