A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великовисторопська гімназія з дошкільним відділенням та початковою школою Лебединської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

День Соборності України

Українська мрія - єдність, свобода та незалежність. Серед знаменних дат календаря 22 січня – дата, яка здійснила віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України. Вона стала датою проголошення Акту Злуки УНР та ЗУНР, а з грудня 2011 року святкується як День Соборності та Свободи України. Навіть зараз, у нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України навіки залишиться непорушною, адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого і тих, хто зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави, на сході України.  До Дня Соборності України учні 2 класу під час виховної години "Єдина країна - єдиний народ" виготовили Лепбокс Україна з цікавими та пізнавальними завданнями.

16:13 23.01.2023

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Великовисторопський ЗЗСО висловлює щирі співчуття родині та близьким захисника України – Коробейника Василя Генадійовича з приводу героїчної загибелі їх сина, та нашого колишнього учня.

09:56 28.12.2022

16 днів проти насильства

З 25 листопада до 10 грудня в усьому світі проводиться акція «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання будь-яких форм насильства, у тому числі насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. Великовисторопський ЗЗСО теж не стояв осторонь цієї важливої теми. В період з 25 листопада по 10 грудня класними керівниками та класоводами були проведені тематичні виховні заходи . Період акції охоплював наступні важливі дати: • 25 листопада – Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок; • 1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом; • 2 грудня – Міжнародний день боротьби з рабством; • 3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями; • 5 грудня – Міжнародний день волонтера; • 6 грудня – Вшанування пам’яті студенток, розстріляних у Монреалі; • 9 грудня- Міжнародний день боротьби з корупцією.  • 10 грудня – Міжнародний день прав людини. З учнями 8 класу було проведено захід до Міжнародного дня боротьби з насильством щодо жінок (25 листопада). 

11:42 12.12.2022

Допомога від ЮНІСЕФ

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) у співпраці з Міністерством освіти й науки передав ноутбуки учителям, шкіл які були зруйновані чі постраждали через війну в Україні. Великовисторопський ЗЗСО теж отримав 9 ноутбуків.

21:50 27.10.2022

День Миру в ЗЗСО

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні. 

18:57 21.09.2022

1вересня у Великовисторопському ЗЗСО

Традиційно День знань у закладі почався з і святкової лінійки(в онлайн форматі). Потім відбувся перший урок на тему "Ми українці - честь і слава незламним!" по класам та інші уроки за розкладом. 

11:55 01.09.2022

Міжнародний день рідної мови

Мова – одне з найцінніших надбань, які створили й залишили наші попередники. Мова є душею нації, її генетичним кодом, у її глибинах народилося багато скарбів, якими пишається наш народ.

14:08 21.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора