A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великовисторопська гімназія з дошкільним відділенням та початковою школою Лебединської міської ради

Заходи до Дня пам'яті Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2024 20:45
Кількість переглядів: 33

   Сьогодні 26 квітня в школи відбулись заходи присвячені  річниці аварії на Чорнобильській АЕС. У школі пройшов виховний захід «Гіркий присмак полину», який підготувала класний керівник 8-го класу Чубенко Ю.А. Вчитель розповіла про 28 – пожежних Чорнобиля , які першими прийняли найжорстокіший удар. Учні хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя під час ліквідації Чорнобильської катастрофи.

     В 1-9 класах були проведені уроки пам’яті, а для учнів 5 класу був проведено бібліотечний урок «Мужність і біль Чорнобиля» о людях, які ціною власного здоров’я та життя ліквідували наслідки аварії на Чорнобильській станції. Хай залишиться у минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи. А пам'ять про ті події навчить нас цінувати мир і спокій.

      В 2-7 класах пройшов конкурс дитячих  малюнків «Майбутнє планети у наших руках».

Під час проведення заходів були використані спогади про героїв Чорнобиля, огляд документальної хроніки, вірші, уривки із літературних та музичних творів.

    26 квітня – є днем пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності , він навічно залишиться у пам’яті українського народу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора