A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великовисторопська гімназія з дошкільним відділенням та початковою школою Лебединської міської ради

Відповіді на найпоширеніші питання батьків, що до харчування

Дата: 10.11.2021 09:45
Кількість переглядів: 116

Основним питанням завжди постає харчування дітей в школі та садочку. Завжди було проблемою внесення коштів за харчування до 5 числа кожного місяця. У батьків завжди виникає питання. Чому вносимо кошти на перед?

Пояснюю, що продукти харчування замовляються за тиждень на перед. Діти харчувалися вже 1 вересня.

Технолог відділу освіти розробив меню на 4 тижні також до цього меню додавались меню – розкладки (на 1 дитину)  де вказано норму харчування кожної страви, які продукти до неї входять, в якій кількості та ціна за кожну страву. Із цього вираховується кількість продуктів на кількість дітей, які харчуються в закладі.

Замовлення відправляємо щосереди на слідуючий тиждень де також проводяться розрахунки. Щопонеділка до закладу підвозять замовлені продукти. Хліб отримуємо тільки в ті дні, коли завозять до нашого населеного пункту.

Якщо виникає питання, чому в 1 – 4 класах в меню відсутня І страва? То в них сніданок не обід. Різниця в часі коли та на якій перерві діти вживають їжу. 1- 4 класи снідають в 10 годин 10 хв.,  5-9 класи в зв’язку з карантином та дотриманням правил епідемічної безпеки поділені на ІІ групи: І група харчується в 11годин 15 хвилин, а ІІ група в 12 годин 15 хвилин.

Організація харчування дітей в школі та дошкільному закладі проводиться згідно Наказу начальника Управління освіти молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради та постанови Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 року№1591.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора