A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великовисторопська гімназія з дошкільним відділенням та початковою школою Лебединської міської ради

Інформація по харчуванню учнів та дошкільнят Великовисторопського ЗЗСО

Дата: 10.11.2021 09:37
Кількість переглядів: 108

Інформація по харчуванню

учнів та дошкільнят

Великовисторопського ЗЗСО

станом на 01 вересня 2021 року.

 

У Великовисторопському ЗЗСО навчається 53 учні: 22 учні початкова ланка, це 1 - 4 класи; 31 учень старша ланка 5 – 9 класи та відвідують дитячий садочок 10 вихованців. Харчуються в шкільній їдальні 51 учень та 10 вихованців. З них  11 дітей пільгових категорій (  9 дітей з малозабезпечених сімей, але харчуються  безкоштовно з них тільки учні початкової ланки та вихованці ДНЗ, а учні 5 – 9 класів вносять кошти в повному обсязі. Також пільгами користуються діти з інвалідністю та діти батьки, яких перебувають  або перебували в зоні АТО та ООС.

Меню складається технологом відділу освіти на осінньо–зимовий та зимововесняний період. Перспективне двотижневе меню затверджується мокрою печаткою директора, а перспективне чотиритижневе  меню  погоджується начальником Сумського управління ГУДПСС в Сумській області та начальником Управління освіти молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради. 

В дитячому садочку 3 – х разове харчування, вартість харчування в день становить 24грн 00 коп.з них 9грн 60 коп. становлять  державні кошти, а 14грн 40 коп. батьківські кошти.

1 – 4 класи 1 – разове харчування – сніданок. Вартість харчування становить 16грн.00 коп., з них 6грн. 40 коп. сплачує держава, 9грн. 60 коп. доплачують батьки.

5 – 9 класи 1 – разове харчування – обід. Вартість харчування становить 16 грн.00 коп., 100% сплачують  батьки

 Меню різноманітне. Мясні страви готуються, молочні страви, страви з риби, салати з овочів, твердий сир, ковбасні вироби, страви з  яєць, вироби з кисломолочного сиру,  перші страви готуються на м’ясному бульйоні, видається фруктовий сік.

Продукти харчування постачають 6 підприємців:  ПП Лук’яненко Віталій Сергійович підвозить хліб, ТОВ з обмеженою відповідальністю «Сумська продуктова компанія», ФОП Коваленко А.М, ФОП Трубачов А.С. ФОП Тарасенко В.С. та Руденко М.І.підвозять всі необхідні продукти харчування та овочі згідно меню. Організоване підвезення продуктів до школи. Контролюється якість продуктів, які поступають на харчоблок. На кожен продукт видається посвідчення якості, видаткова накладна, товарно – транспортна накладна, а на м’ясо та яйця  видається ветеринарна довідка. Всі документи  зберігаються у комірника.

Кошти, які батьки здають на харчування у касу відділу освіти 5 числа кожного місяця перераховуються на розрахункові  рахунки. 

В школі та дошкільному закладі дотримуються  норм харчування згідно постанови Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004р. № 1591.

При приготуванні страв кухар суворо дотримується норм харчування та санітарно-гігієнічних вимог, готує їжу відповідної якості згідно з технологією приготування.

 

Підготувала комірник ___________ Свинаренко І.О.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора